Székesfehérvár

2014.10.10. 15:45

Cser-Palkovics András: Menjenek el minél többen szavazni

A vasárnapi szavazáson való részvételre buzdított az elmúlt négy évet záró sajtótájékoztatóján Székesfehérvár polgármestere.

Házi Péter

- Polgármesterként azt kérem a székesfehérvári polgároktól, éljenek az alaptörvény adta demokratikus jogukkal, vasárnap reggel hat és este hét óra között menjenek el szavazni, így formálva véleményt az elmúlt négy évről. Döntsenek arról, ki vezesse a várost a következő öt évben, valamint arról is, ki képviselje az adott városrészt Székesfehérvár közgyűlésében . fogalmazott Cser-Palkovics András polgármester az elmúlt ciklust értékelő sajtótájékoztatóján. Mint mondta, bízik abban, hogy a helyi választás rendben, törvényesen, nyugalomban zajlik le és amiként korábban is, az országos átlag feletti részvételi arány születik majd Székesfehérváron. Ebben a várható kellemes időjárás is segíthet.

- Nagyon köszönöm a székesfehérváriaknak azt a megelőlegezett bizalmat, aminek köszönhetően 2010 októbere óta ezt a várost irányíthattuk és természetesen kérem, hogy ennek a munkának a folytatásához kapjuk meg most a támogatást - fogalmazott a polgármester, aki a feol kérdésére, mi az elmúlt ciklus legnagyobb eredménye, elmondta, nagyon sok területen tudott a város előre lépni. A legfontosabb talán mégis az, hogy közösségként is sikerült megerősödnie Székesfehérvárnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!