Székesfehérvár

2016.09.20. 20:25

Maradjon otthon! - A Demokratikus Koalíció fórumán Vágó István beszélt

Székesfehérvár - Vágó István közvetítette a Demokratikus Koalíció álláspontját az október 2-ai népszavazással kapcsolatban. Az egykori televíziós műsorvezető azt tanácsolta a keddi fórum résztvevőinek, hogy maradjanak otthon.

Sebestyén Lilla

Földi Judit, a székesfehérvári DK elnöke és Vágó István, a koalíció országos alelnöke tartott fórumot kedd délután az október 2-ai népszavazással kapcsolatban a Jancsár Hotelben.

Az egykori televíziós műsorvezető először megkérte a hallgatóságot, hogy figyeljék a televíziós csatornákon közvetített reklámokat, majd felhívta rá a figyelmet: az összes ellenzéki párt maga fizeti azokat, míg a Fidesz kormány az állampolgárok pénzén vásárol megjelenési felületet, milliárdokat kihúzva így az emberek zsebéből.

Vágó István, Földi Judit és Pintér Anna Mária a fórumon (Fotó: Molnár Artúr)

Vágó István, egy amerikai, reprezentatív és független felmérés eredményeit mutatta fel példaként arra, hogy a félelem és a gyűlöletkeltés elérte a célját: az embereknek több mint a fele gondolja úgy, hogy a menekültek tehetnek arról, hogy a magyaroknak nincsen munkájuk. Mindeközben, Magyarországon szinte egyetlen menekült sincs, hiszen nem engedték be őket.

A Demokratikus Koalíció országos alelnöke azt is kijelentette: aki továbbra is Magyarország EU-tagságára szavaz, annak nem szabad elmennie az október 2-ai népszavazásra! A népszavazás így érvénytelenné válik!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!