sokat látott ebek

2019.05.21. 07:30

Gazdit keresnek ezek a tündéri kutyusok

Nem mindig könnyű egy menhelyi kutyával, de a szeretet, amit kapunk tőlünk, minden nehézséget megér majd!

S. Töttő Rita

Dimitri

Az otthon alábbi mentettjeiről az [email protected] e-mail-címen érdeklődhetnek.

Ő itt Aster, fél éves, kis termetű keverék. Alábbi társaival együtt Mányon várja sorsa jobbra fordulását.

Aster

Festék egy középkorú, kifejezetten rövid lábú, tacskó keverék szuka. Mindenkivel kompatibilis, barátságos. Szeret jönni-menni, intézkedni.

Kamu Öcsi egy négy év körüli tacskó keverék kan. Ragaszkodó, kedves, nyitott, de az eddigi életében nagyon sokat hányódott, így türelmes gazdát keres.

Kamu Öcsi

Fikusz egy fiatal, vékony csontozatú, közepes termetű, félénk, de kedves keverék szuka. Más kutyákkal tökéletes a viszonya. Igényel még némi foglalkozást, de álomkutya lesz.

Dimitri egy középkorú, félénk, tacskó keverék kan. Epilepsziája miatt nem igazán szeretné őt senki, már nagyon régóta gazdikereső. Sajnos szívférgesség miatt is kezelés alatt áll, bár ebből ki fog gyógyulni, viszont az epilepszia marad.

Dimitri

Adél egy három év körüli, bull típusú keverék szuka. Emberközpontú, mindenkiért rajong, végtelenül kedves. Más kutyákkal szoktatható. Családi kutya szeretne lenni.

Mártír egy középkorú pincsi keverék kan. Egygazdás. Csak egyetlen egy embert fogad el, a többieket támadja, harapja. Nem könnyű eset, kihívást kedvelőknek...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!