gazdikereső összeállítás

2019.10.29. 15:00

Ezek a tündéri szeretetgombócok csak Rád várnak

A mányi menhely lakói a 70/525-75-22-es telefonszámon várják az új gazdi jelentkezését.

S. Töttő Rita

Fotó: shutterstock

 

Kardigán

Kardigán fiatal, kis-közepes keverék kan. Félelmi agressziós, nehezebben oldódik, de már rengeteget tanult. Elkötelezett gazdát keres a mányi állat­otthonban.

Putty

Putty négy hónapos, kisebb termetűre növő, keverék szuka. Kedves, aranyos kutya. Benti tartással, ivartalanítási kötelezettséggel gazdisodhat az Eszkulápnál.

Cukor

Cukor egy év alatti, közepes termetű, keverék kan kutyus, a mányi állatotthon lakója. Barátságos, nagyon szeret kirándulni. Más kutyákkal is kompatibilis.

Szende

Szende felnőtt, közepes termetű kan kutya. Lakáshoz szokott, csendes, alázatos, mondják róla az Eszkuláp gondozói. Más kutyákkal kifejezetten barátságos.

Pici

Pici kis termetű, keverék szuka. Sajnos nem lát jól, így a viselkedése is furcsa olyan helyzetben, ami számára ismeretlen. Más kutyákat pórázon ugatja, de egyébként barátságos.

Waldo

Ő itt Waldo, egy kuvasz-retriever keverék kan, a mányi menhely lakója. Négylábú társaival együtt várja az új – törődő, gondos – gazdi érkezését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!