Belföld

2009.05.08. 04:48

A Déliben és a Keletiben áll a forgalom kora reggel

FMH - A budapesti Déli Pályaudvaron állt a forgalom pénteken kora reggel, a hangosbemondó arról tájékoztatta a néhány várakozó utast, hogy a sztrájk miatt útvonal-rövidülésekre, késésekre és járatkimaradásokra lehet számítani 18 óráig.

feol.hu

A pénztárnál azt MTI tudósítójának azt mondták, úgy tudják, hogy Kelenföldön járnak vonatok. A Déliben a továbbiak a 6 órás műszakváltás után derülnek majd ki - tették hozzá. Néhány büfé és két pénztár nyitva tart, a pályaudvaron alig van mozgás.
A budapesti Keleti Pályaudvaron szintén áll a forgalom pénteken kora reggel, a kijelzőn egyetlen járat sem szerepel - jelentette az MTI helyszíni tudósítója.
Az ügyfélszolgálat, a belföldi információ és két pénztár is nyitva tart, akárcsak a büfék, újságárusok és pénzváltók. A pályaudvaron alig van mozgás. 
A pályaudvar mellől vonatpótló autóbuszok indulnak. Debrecenbe 7, 10, 13 és 15 órakor, Miskolcra 7, 11, 15 és 18:30 órakor indulnak járatok.

(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!