Bulvár

2015.11.04. 17:37

Különleges fotósorozat: Gyerkőc és macskája

A közösségi oldalakon a legtöbbször megosztott és lájkolt képek vagy gyereket, vagy aranyos kisállatot ábrázolnak. Egy anyuka fotósorozatban hozta közös nevezőre a két népszerű témát.

FMH-információ

A legnagyobb fiú imádja a harcosokat, akár macskával is. Fotó: Beth Mancuso

Beth Mancuso három szőke fiúgyermeket nevelő floridai anyuka és autodidakta fotós. Természetesen saját fiairól készíti a legtöbb képet, az egyik legutóbbi fotósorozata pedig éppen arról szól, mennyire különbözőképpen közelíti meg a három eltérő személyiségű gyermek a család és a saját háziállatait. Mindhármuknak van ugyanis macskájuk, az anyuka pedig két éven át fényképezte gyerekek és cicák kapcsolatát. Mint megjegyzi, a macskákat nem mindig könnyű szeretni és ezeket a kétségeket a gyerekek hozzáállása remekül leképezi a fotókon. Nem a szokásos, ölelkezős, bújós, édi-bédi sorozatot láthatjuk ugyanis Beth által: a képeken a gyerekek és a macskák olykor „csak" léteznek egymás közelségében, anélkül, hogy akár megérintenék egymást. Ám a fotós mama abban biztos, hogy mindannyian sokat tanultak a család macskáitól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!