Egy gyerek a légi katasztrófa túlélője!

Egy gyerek a túlélője annak a légi katasztrófának, amely kedden a Comore-szigetek közelében történt jemeni légitársaság utasszállító gépével.

feol.hu

Állampolgárságát és nemét nem közölték. A terület fővárosa, Moroni egyik kórházának orvosa, Ben Imáni sebész telefonon elmondta, hogy a gyermek jelenleg egy mentőhajón tartózkodik. 
Értesülését megerősítette Arfasád Szálim, a mentőmunkálatok koordinátora is. Hozzátette, hogy minden szükséges eszköz rendelkezésükre áll a gyermek ellátásához, beleértve az infúziót és más berendezéseket.
Rasída Abdullah, a szigetek rendőrségének egyik munkatársa arról is beszámolt, hogy három holttestre bukkantak, valamint az utasszállító roncsdarabjaira. További túlélőt egyelőre nem találtak.
A mentési munkálatok folytatódnak a térségben, amelyben helyi halászok is segítenek. Ők is találtak roncsdarabokat, személyi tárgyakat, kézitáskákat és bőröndöket, amelyek csak az utasokéi lehettek.


MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!