Durva: nem akarta az aktust, ezért mellbe szúrtak és kiraboltak egy férfit

FMH - Erőszakos módon akart pénzhez jutni két nő, akik először felajánlkoztak kiszemelt áldozatuknak, majd miután az elutasította őket, bántalmazták.

feol.hu

Szexuális szolgáltatásait akarta két nő rátukmálni egy alsószentiváni férfire vasárnap délután, de a férfi nem kért belőle. A két, általa látásból ismert nő a lakásán jelent meg és erőszakosan ajánlkozott. Miközben szóváltásba keveredtek, az egyik nő felkapott egy ollót és mellbe szúrta a 63 éves férfit, majd távozás közben a férfi zsebéből kivettek kb. húszezer forintot. Az esettel összefüggésben adatgyűjtést követően egy alsószentiváni és egy veszprémi nőt állítottak elő, akikkel szemben súlyos testi sértés kísérlet és kisebb értékre elkövetett lopás miatt indult eljárás. A férfi sérülése szerencsére könnyű, nyolc napon belül gyógyuló - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, R. Szabó Ágnes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!