Gyurcsány: normálisnak kell maradni

Székesfehérvár - A fehérvári 11-es körzet időközi választásán a szocialista jelölt mellett kampányolt pénteken Gyurcsány Ferenc. A politikust mi az interneten folyó, durva hangnemű vagdalkozásokról kérdeztük.

Tribolt Lajos

- Egy dolgunk van, normálisnak kell maradni. Az nem járja, hogy politikusok egymásról ocsmányságokat mondanak, hogy felhevültségükben meg nem engedett módon rohannak neki a másiknak.


A volt miniszterelnököt arról is kérdeztük, hogy bár a Fidesz veszített népszerűségéből, az MSZP-é nem javult.
- A mérleg hintánál, ha az egyik oldal lemegy, a másik feljön. Nos, a politika nem ilyen. Ahhoz sok idő kell, hogy a csalódott szavazók pártot keressenek maguknak. Szerintem jelentős változások lesznek a következő években, kormány oldalon is, ellenzéki oldalon is. Egy dolog biztos: a következő választáson az nem lesz elég, hogy azt mondjuk, hogy ne szavazzanak a Fideszre. meg kell majd mondanunk, hogy mit csinálnánk az országgal, Fehérvárral, más városokkal, falvakkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!