Idős férfit bántalmaztak

Idős férfit bántamazott saját lakásán egyik ismerőse és annak párja, a bácsit megverték, pénzét és telefonját elvették.

feol.hu

Egy 71 éves fehérvári férfi telefonált be ma hajnali 4 órakor a rendőrségre a Prohászka Ottokár utcából, hogy lakásában bántalmazták, majd elvették mobiltelefonját és pénzét. Az idős férfi elmondta, hogy a bűncselekményt egy általa ismert nő és annak barátja követte el, akikről személyleírást is adott. A járőrök így fogták el a párost a lakás közelében. A nőtől előkerült a mobiltelefon, illetve több ezer forint készpénz.

A rendőrök mind a nőt, mind a férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a férfi lopás és könnyű testi sértés, míg a nő lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallagtták ki őket.

A vallomások során kiderült, hogy a 40 éves nő az idős férfinél lakik, és 31 éves barátja éjszaka Tárnokról Fehérvárra utazott, hogy találkozzanak. Miután a pályaudvar közelében italt vettek maguknak, felmentek a Prohászka utcai lakásba, ahol az idős férfivel együtt italoztak, beszélgettek. Ennek során nézeteltérés alakult ki a tulaj és a páros között, amely tettlegességig fajulz, majd a páros magához vette a bácsi NOKIA típusú mobiltelefonját, illetve inge zsebében lévő 23 ezer forintját. A 71 éves férfi a bántalmazás során könnyen sérült.

A történtekre mindenki másképpen emlékszik, így a megindult büntetőeljárás során a nyomozóknak nem lesz könnyű dolga kideríteni, pontosan mi is történt a lakásban. A két gyanúsított szabadlábon védekezik.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!