Illatosítót lopott a temetkezési cég autójából egy férfi

Gárdony - Nem valami nagy zsákmányra tett szert az a férfi, akit egy temetkezési cég autójában értek tetten matatás közben. Állítólag az iratait kereste, ám a zsebéből előkerült az autóban használt illatosító...

feol.hu

A Gárdonyi Rendőrkapitányság ügyeletesét vasárnap délelőtt egy polgárőr arról értesítette arról, hogy a Bóné Kálmán utcában lévő temetkezési cég területére bement egy férfi, aki a cég autóit nézegette, majd az egyikbe beült, és valamit keresett. 

A férfit a rendőrök kiérkezéséig a polgárőr tartotta vissza a helyszínen. Amikor a járőrök igazoltatták, kiderült, hogy egy 21 éves román férfiről van szó, aki fél éve van Magyarországon, és jelenleg hajléktalan. A ruházata átvizsgálása során a nadrágja bal zsebéből előkerült egy bontatlan állapotban lévő autós illatosító, ez abból a gépkocsiból származott, amiben tetten érték. Az 1 500 forintos lopási kár így megtérült.

A férfit a rendőrök előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol megindult vele szemben a szabálysértési eljárás.

Meghallgatása során nem tudta elmondani, hogyan került a temetkezési telephelyre, csak arra emlékezett, hogy az autóban az iratait kereste, miközben rádiót hallgatott. A férfit meghallgatását követően a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették – tájékoztatott hétfőn Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!