Kocsmai csetepaté: sörösüveggel verte eszméletlenre vitapartnerét

FMH - Súlyos testi sértés elkövetése miatt indult büntetőeljárás az Enyingi Rendőrőrsön egy 40 éves férfi ellen, aki egy máytásdombi kocsmában sörösüveggel bántalmazott egy 48 éves férfit vasárnap.

feol.hu

A rendőrség információi alapján a 40 éves helybéli férfi italozás közben szóváltásba keveredett a 48 éves szintén helybéli férfivel, majd a fiatalbbik a kezében lévő sörösüveget a másik férfi arcába vágta, akinek megsérült a bal szeme, majd miután elvesztette egyensúlyát és a földre esett, az elkövető még tarkón is vágta ugyanazzal az üveggel. A sértett ezt követően elvesztette az eszméletét. Míg az italmérőben az ott tartózkodók az időközben értesített mentőre vártak, az elkövető még akkor is a pultnál italozott.

A sértett a bűncselekmény során nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Támadóját az enyingi járőrök nem sokkal később lakásáról állították elő az Enyingi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, azzal kapcsolatban részletes, beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezik - közölte Németh-Kész Mónika, a megyei kapitányság szóvivője.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!