Enying

2011.10.07. 06:21

Emlékfutás a földvár körül

Enying - A református egyházközség és a Tinódi iskola 20. alkalommal rendezte meg a városban az Enyingi Török Bálint-napokat. A hajdani földvár körül emlékfutást rendeztek.

V. Varga József

A  futáson a Mezőföldi Iskolaszövetség diákjai vettek részt, a táv, az egy kör másfél kilométert tett ki. Az 5-6. osztályos lányok mezőnyében Gáncs Klaudia (Enying, Batthyány iskola) győzött, megelőzve Ruzsa Alexandrát (Lajoskomárom) és Kelemen Vivient (Batthyány). A fiúk között első lett Nagy Dániel (Lajoskomárom), második Tóth Dávid (Enying, Tinódi iskola), harmadik Németh Botond (Batthyány). A 7-8. évfolyamosok versenyét a lányoknál Elek Dóra nyerte, Balogh Bianka és Kiss Anna előtt (mindhárman Batthyány iskola). A fiúknál első helyezést ért el Viga Tamás (Tinódi), maga mögé utasítva Pomizs Istvánt (Batthyány) és Suba Faluvégi Szilárdot (Tinódi). A dobogósok sporteszközöket vettek át Szabó Szilárd iskolaigazgatótól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!