Ercsi

2012.01.03. 07:53

Segítség a diszlexiás kicsiknek

Ercsi - Az Ercsi Kulturális Ifjúsági és Sport Közalapítvány pályázatot hirdet 2012. évre szakértői véleménnyel rendelkező, igazoltan diszlexiás gyermekek részére színszűrős szemüveg megvásárlásának támogatására.

Klecska Ernő

 A pályázat célja: a diszlexiás gyermekek terápiájának elősegítése, s ezáltal iskolai előmenetelük eredményeinek javítása. A szülők számára a szemüveg megvásárlásának megkönnyítése.
 Pályázatot azok az Ercsiben élő magánszemélyek nyújthatnak be, akiknek gyermeke szakértői véleménnyel igazolhatóan diszlexiás. A pályázónak állandó lakhellyel kell rendelkeznie a településen.  Az alapítvány csak a szülők nevén beadott pályázatot tudja elfogadni.
Elszámolható  a színszűrős szemüveglencse-rendszer árának pályázattal támogatott része, a pályázat utófinanszírozott. A pályázatot a kitöltött pályázati adatlapon, két példányban, zárt borítékban, postai úton, tértivevénnyel kell feladni az alábbi címre:  Ercsi Kulturális Ifjúsági és Sport Közalapítvány, 2451 Ercsi, Pf. 74.
A pályázati adatlaphoz csatolni kell a  Tanulási Képességet Vizsgáló Szakértői és Rehabilitációs Bizottságnak az aktuális állapotról kiállított szakértői véleményének fénymásolatát. Beadási határidő: 2012. január 31.  A pályázatokat az alapítvány kuratóriuma a 2012. évi első, februári ülésén értékeli. Az elbírálásról a pályázók 2012. március 15-éig kapnak postai úton értesítést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!