Európa-bajnokság

2024.06.17. 18:14

A lehetetlennel jobban elbírhat a válogatott

Magyarország fontos mérkőzésre készül Németország ellen. A találkozó előtt Kiss Lajossal, a Los Andinos zenekar zenészével beszélgettünk.

Szabó Róbert

Kiss Lajos, a Los Andinos zenekar zenésze

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

– A végelszámolásnál lehet problémás lesz az utolsó bekapott gól a svájciak ellen. Kár, hogy adtunk nekik egy félidőnyi előnyt, hiszen a második játékrészben már nem akartak játszani, pedig egy döntetlenre jók lettünk volna ellenük – kezdte gondolatait Kiss Lajos.

A zenész arról is beszélt lapunknak, megbosszulhatja magát a németek mezválasztása.

– A németek nagyon erősek, de ha tényleg ez a szivárványos öltözet indítja meg őket az megbosszulja magát, mert ilyenkor a magyarok győzni szoktak, amikor meg akarják nekünk mutatni helytelen módon, hogy merre van az arra – mondta Kiss Lajos. Hozzátette, a lényeg, hogyha kikapunk tőlük, akkor csak kevés góllal, de a csoda is benne lehet és akár ellenük is sikerülhet elérni egy döntetlent. Kiemelte, erre leginkább akkor lesz lehetősége a válogatottnak, ha feltámadnak a játékosokban a nemzeti érzések, és a közönségnek való megfelelési vágy.

A zenész arról is beszélt, a skótok nem annyira gyengék, mint ahogy azt a Németország elleni mérkőzésen mutatták.

– Erős csapattal szemben, a lehetetlennel jobban elbírnak mint a lehetségessel vagy a kötelezővel – zárta gondolatait Kiss Lajos.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában