Foci

2014.03.13. 15:50

Előzés, vagy elszakadás Csákváron

Székesfehérvár - Fejér megye másodosztályú labdarúgó bajnokságának 18. fordulója inkább az Osz-Car csoportban szállítja a rangadókat.

Ferencz Balázs

Agárdi Termál Csoport:

Abán vendégeskedik a 12. helyen álló, ám legutóbb nyolc gól vállaló Szabadegyháza II. A 6. pozíciót uraló hazaiak minden bizonnyal otthon tartják a pontokat. Ugyanez a képlet a Seregélyes Dég összecsapáson is. A dégiek kapták legutóbb a nyolcast, most beérnék kevesebb kapott góllal is. A 4. Pusztaszabolcs őrizné előnyét a nyomában robogó Káloz ellen, a találkozó háromesélyes, éppúgy, mint a 8. Lajoskomárom, és a 9. Kőszárhegy randevúja. A második helyen álló Baracs a győzelemért utazik Sárbogárdra. A Nagylók továbbra is üldözi az élmenőket, az Adony ellen hazai pályán biztos lehet a győzelem. A Mezőszilas megküzd a Lepsénnyel, a Sárszentmiklós diadala pedig nem forog veszélyben Kulcson.

A 18. forduló programja:

Március.16, vasárnap, 15.00: Aba-Sárvíz- Szabadegyháza II; Seregélyes- Dég; Pusztaszabolcs -Káloz, Lajoskomárom- Kőszárhegy; Sárbogárd -Baracs; Nagylók- Adony, Mezőszilas- LMSK; Kulcs- Sárszentmiklós.

A tordasi Keresztesi Raul (szemben sötétben) tovább menetelne ( Fotó: Tósoki Attila )

Osz-Car Csoport:

Ebben a csoportban a sereghejtó Fehérvárcsurgó a Vértesacsa ellen javítana, és ezt tenné a 15. Gyúró is, de az Iszkaszentgyörgy nehéz ellenfél lesz. Az eddig azonos produkciót libbentő Csákvár II és a Vál találkozója igazi pikáns összecsapás lesz. Az egyaránt 28 pontos 6. és 7. csap össze, a csákváriak a hazai pálya előnyében bízhatnak. A 4. Pákozd a 9. Mány otthonában vendégeskedik, valószínűleg győzelemmel. Az 5. Bodajk a listavezető Tordast fogadja, és szívesen megszakítaná a tordasiak egyéves veretlenségi sorozatát. A 2. Ercsi kötelező győzelmet remél a Pettend ellen. A kiesőzóna rangadóján a 13. Kápolnásnyék a 12. Pázmándot fogadja, ezen a találkozón bármi történhet. A tabella harmadik helyén álló Pusztavám Pátkára látogat. A Pátka szárnyal tavasszal, kérdés, mire lesz képes a jó erőkből álló Pusztavám ellen.

Szeretnénk lendületben maradni, minden pontra szükségünk van. - Jelentette ki Nagy Bálint, a Pátka mestere. - masszív védekezést és lendületes támadójátékot várok a Pusztavámtól, és a mi eredményességünkhöz is elengedhetetlen a védelmünk stabilitása. Sok a sérült játékosunk, és eltiltottunk is van, de bízom benne, hogy Kéri Péter is tartja góllövő formáját.

18. forduló

Március16., vasárnap, 15.00 Fehérvárcsurgó -Vértesacsa; Gyúró- Iszkaszentgyörgy; Csákvár II -Vál; Mány -Pákozd; Bodajk -Tordas; Ercsi -Pettend; Kápolnásnyék- Pázmánd; Pátka- Pusztavám.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!