Bulvár-celeb

2024.07.11. 17:26

"Nekem az a legnagyobb ajándék, ha vele lehetek": nagyon jól sikerült Szandi szülinapja

Szandi minden kívánsága teljesült a születésnapján.

MW

Fotó: hot! magazin

Csodálatos szülinapon van túl Szandi. Szandi a Borsnak elárulta, olyan ajándékot kapott, amelynél szebbet nem is kívánhatott volna.

Az énekesnőről köztudott, hogy mindene a család, így nem meglepő, hogy szülinapját is a családjával szerette volna tölteni. Szerencsére minden úgy alakult, ahogy szerette volna, és csodálatos szülinapja volt. Édesanyja szerette volna meglepni, de végül Szandi kívánságára egy otthoni közös reggeli és órákig tartó beszélgetés lett belőle.

"Nekem az a legnagyobb ajándék, ha vele lehetek, így végül elmentem érte és az egész napot nálunk töltötte. Készítettem kettőnknek villás reggelit és nagyon jól telt a nap, rengeteget beszélgettünk.

A többiektől pedig kaptam egy forrólevegős sütőt és egy tortát. Nagyon örülök nekik, de a legnagyobb boldogságot  a családom jelenti nekem, hogy együtt lehettünk. Blankával is tudtam beszélni aznap, bár tízezer kilométerre él tőlünk, de folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, mindent tudunk egymásról, gyakran 1-2 órát is beszélünk. 

Egy anyának az a legnagyobb öröm, ha a gyerekét boldognak látja, így tényleg bátran mondhatom, hogy ennél szebb születésnapot nem is kívánhatnék magamnak" – mondta a lapnak Szandi.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!