Bulvár-celeb

2 órája

"Annyira fájt, hogy azt hittem, belehalok." Szabó Zsófi élete legnehezebb időszakáról vallott (videó)

Szabó Zsófi arról beszélt, hogyan élte túl édesapja elvesztését.

MW

Forrás: RTL

Újabb nehéz, tragikus sorsú családon segített az Újratervezés, a legutóbbi epizód főszereplői ugyanis három árván maradt gyermek voltak, akiknek azon felül, hogy hirtelen mindkét szülőjüket elveszítették, betegségükkel is meg kell küzdeniük. Viki, Zoli és Tibor édesanyjukat 2021-ben, édesapjukat pedig 2023-ban vesztették el, innentől pedig a két kiskorú, daganatos megbetegedéssel küzdő gyermek állami gondozásba került, bátyjuk ugyanis nem tudta egyedül vállalni gondozásukat - írta a tenyek.hu.

Szabó Zsófi a műsorban megkérdezte a gyerekeket, hogy állnak a gyászfeldolgozással, hiszen ő pontosan tudja, milyen érzés átmenni a szörnyű időszakon. Elmondta, amikor édesapja, Szabó Gyula 83 éves korában meghalt, nagyon mély pontra került.

Azt hittem, hogy nekem nem lesz tovább életem. Annyira fájt, hogy azt hittem, belehalok, hogy nincs tovább. Teljesen elhagytam magam és akkor jöttek az okosok, meg akik segíteni próbáltak, hogy higgyem el, az idő majd segít, de olyankor olyan nehéz ezt elhinni, nem? Inkább megéled ezt a fájdalmat, mintha kitépnék a szívedet a helyéről. De aztán itt vagyunk mindannyian, mindenkinek van célja

– mondta a három árván maradt gyereknek Zsófi, hozzátéve, a sötét gondolatok legyőzésére a futást és a lovaglást választotta, a sportolással remekül el tudja terelni a figyelmét a fájdalomról.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!