Bulvár-celeb

2 órája

Hogy mi? 17 év után apasági pert indított Bálint Antónia ellen az exe

Földesi-Szabó László bírósági úton szeretné megtudni, hogy valóban ő az apja 2007-ben született lányuknak, Liliennek.

MW

Apasági pert indított Bálint Antónia ellen az exe, Földesi-Szabó László, aki azt állítja: már 12 éve nem találkozott a 17 éves lányukkal. Most bírósági úton szeretné megtudni, hogy valóban ő az apja a 2007-ben született Liliennek.

„Ez egy érzékeny téma, és az ügy lezárásáig nem is szerettem volna, ha ez nyilvánosságra kerül. De ha már kiszivárgott, megerősítem: valóban, 

tavaly ősszel apaság vélelmének megdöntése iránti pert indítottam. Noha szerencsére már nagy a csend körülöttünk, ez nem azt jelenti, hogy minden megoldódott

– erősítette meg Földesi-Szabó László a Story magazin értesülését.

A Bálint Antóniánál 12 évvel idősebb, egyébként évek óta külföldön élő férfi szerint a jelenleg tartó vizsgálatra azért volt szükség, mert 12 éve nem láthatta a 17 éves lányt, a gyerektartást azonban még mindig fizeti.

„Egész egyszerűen oda jutottam mára, hogy

magyarázatot akarok kapni erre az évtizede tartó tiltásra, és hogy miért nem láthattam felnőni a lányomat...

12 éve el vagyunk szakítva, itt már nem beszélhetünk apai érzésekről. Semmilyen kapcsolatunk nincs, pedig az első évek nagyon szépek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat a lányommal... Úgyhogy ha más az igazság, mint amiben 17 éve élek, az talán valamelyest megnyugtatna, és megmagyarázna sok mindent” – magyarázta Földesi-Szabó László.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!