Bulvár-celeb

3 órája

Kiderült, mikor temetik Boros Lajost

A kedvelt rádióst utolsó földi útjára kísérhetik a rajongók, a temetésről a híresség közösségi oldalán adtak hírt.

MW

Boros Lajos augusztus 8-án hunyt el hosszú betegség után

Forrás: MW bulvár

Mint arról korábban hírt adtunk, 2024. augusztus 8-án délután 77 éves korában meghalt Boros Lajos, a magyarországi reggeli rádiózás úttörője. "Lali királyt" egy ország gyászolja. A Retro Rádió reggeli műsorában Lovász László és Voga János emlékezett meg a csütörtökön elhunyt legendáról. Bochkor Gábor azonban nem tudott jelen lenni az érzelmes búcsún - írja cikkében a Metropol. 

070201-JB (3)
A kedvelt rádiós sokoldalú volt: szerkesztett, írt és énekelt is
Forrás: MW bulvár

Boros Lajos utolsó nagy vágya 

Mint ismert, a műsorvezető örökletes szívbillentyű-elégedetlenségben szenvedett. 2018-ban pedig pacemakert ültettek be neki, majd rövid időn belül életmentő műtétet is végre kellett rajta hajtani. Az operáció után öt hétig feküdt kómában, és miután magához tért, hosszas felépülési időszak várt rá. Megrendült egészségi állapota ellenére minden vágya az volt, hogy visszatérhessen a klasszikus rádiózáshoz. Ez sajnos már nem teljesülhetett...

A legendás rádiós temetésének részleteit Boros Lajos Facebook-oldalán jelentették be pénteken késő este. A bejegyzés szerint Nagykőrösön, az izraelita temetőben fogják örök nyugalomra helyezni augusztus 12-én délelőtt 11 órakor. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!