Megállapodás

2 órája

A BioTechUSA egyedülálló együttműködést kötött az FC Barcelonával

A BioTechUSA-cégcsoport együttműködési megállapodást kötött az FC Barcelona férfi és női labdarúgócsapatával, melyeket a jövőben a magyar tulajdonban álló vállalat lát el sport-táplálékkiegészítő termékekkel.

MW

A képen balról jobbra: Lévai Bálint, a BioTechUSA-cégcsoport vezérigazgatója és társtulajdonosa, Juli Guiu, az FC Barcelona marketingért felelős alelnöke, valamint Lévai Balázs, a BioTechUSA-cégcsoport kereskedelmi igazgatója és társtulajdonosa

Forrás: BioTechUSA-cégcsoport Facebook-oldala

A BioTechUSA hétfőn tájékoztatta az MTI-t, hogy 

több éves, a térségben, illetve a piacon is egyedülálló együttműködést kötött a két fél, a magyar cég a fehérjéktől, a vitaminokon át a regenerációt támogató készítményekig széles termékpalettát, valamint a kapcsolódó táplálkozástudományi ismereteket is biztosít a katalán klubnak. 

A közlemény azt is kiemelte, hogy a tervek szerint a Barcelona módszertanának bizonyos elemeit a magyar élsportban dolgozó szakemberek számára is átadják. 

A minőségi, jól megtervezett étrend és hozzá kapcsolódó táplálékkiegészítés játékosaink felkészülésének egyik legfontosabb eleme, a BioTechUSA-val kötött együttműködés pedig garancia arra, hogy e téren is az élmezőnyben versenyezhessünk. Ezzel a megállapodással nem csupán az ágazat egyik vezető vállalata csatlakozik klubunkhoz, hanem arra is lehetőségünk nyílik, hogy játékosaink képességeit új szintre emeljük

– idézte a közlemény Juli Guiut, az FC Barcelona marketingért felelős alelnökét. 

Lévai Bálint, a BioTechUSA-cégcsoport vezérigazgatója és társtulajdonosa elmondta, egy olyan sztárklub, mint a Barcelona, rendkívül körültekintően választja ki a globális partnereit, hiszen nincs olyan márka a világon, amely ne szeretne egy, a Föld bármely pontján ismert, több tízmilliós szurkolói bázissal rendelkező emblematikus klubbal partnerségre lépni. 

Éppen ezért, óriási öröm számunkra, hogy a katalán csapat szakértőinek előzetes elvárásait is messze felülmúlták termékeink prémium minősége és az a know-how, amivel in-house rendelkezünk

– fogalmazott. 

A hétfői közleményből kiderül, 

a partnerség a kutatásra, az oktatásra és a tudás-átadásra is kiterjed. Ennek jegyében a két márka minden évben közösen publikál majd egy nyilvánosan elérhető tanulmányt, amely a katalán sportklub szakértőinek és orvosi stábjának szakértői véleményével is kiegészülve értékeli a BioTechUSA cégcsoport bizonyos táplálékkiegészítőinek sportteljesítményre gyakorolt hatásait. 

Emellett a felek a katalán klub szakértőinek részvételével, előadássorozat keretében hozzák el a Barcelona módszertanát a magyar élsport szakembereinek, kiegészülve a BioTechUSA sport-táplálékkiegészítő specialistáival 

A BioTechUSA-cégcsoport Európa egyik legnagyobb táplálékkiegészítő gyártója és forgalmazója, nemzetközileg elismert szakmai szereplő, portfóliója világszerte több mint 100 országban elérhető. A cég több mint 250 profi sportolóval és márkanagykövettel, illetve számos nemzetközi sportcsapattal dolgozik együtt, akik életmódjukkal és sportteljesítményeikkel emberek millióit képesek inspirálni – áll a közleményben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában