Krimi

2024.06.07. 09:48

Eltemették a verőcei hajóbaleset utolsó áldozatát is

A verőcei hajóbaleset utolsó áldozata, Daniella ugyanabban a temetőben nyugszik, ahol legjobb barátnője, Bogi is.

MW

Fotó: Bors

Eltemették a verőcei hajóbaleset utolsó áldozatát is. Daniella a tragédia hetedik áldozata, a fiatal nő holttestét találták meg legutoljára – írja a Bors.

Rengetegen búcsúztak a verőcei hajóbaleset utolsó áldozatától, Daniellától
Fotó: Bors

A verőcei hajóbaleset utolsó áldozatát csütörtökön ugyanabban a temetőben helyezték örök nyugalomra, ahol két héttel ezelőtt Daniella legjobb barátnőjét, Boglárkát is eltemették.

Az isaszegi temetőben csütörtökön százak búcsúztak a 18 éves Daniellától, koszorúk és virágok között. A fiatal lányt nemcsak családja, ismerősei és barátai, de az egész ország gyászolja. Daniella fotóját a temetésen egy virágkoszorú közepén helyezték el.

A verőcei hajóbaleset május 18-án történt, amikor fiatalok egy csoportja egy fesztiválról indult haza éjjel a Dunán egy motorcsónakkal. A motorcsónak vezetője nagyon gyorsan ment és cikázott a kishajóval, ami nekiütközött a Heidelberg szállodahajónak. A motorcsónak elsüllyedt, a balesetet pedig csak egy olasz férfi élte túl, akinek sikerült a partra úsznia.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!