Krimi

2024.06.01. 14:05

Közterületen szórtak szét a mérget, gyerekeiket féltik a kecskemétiek

MW

Ilyen zacskókat találtak a parkban

Forrás: Facebook / Ripost

Újra és újra különös kis csomagokat dobálnak szét a kecskemétiek által kedvelt Nádasdy park számos pontján – írta a minap a Ripost.

Egy kutyasétáltató akkor szembesült a problémával, amikor kedvence odaszaladt egy ilyen puhább tasakhoz, amelyben látszólag valamilyen színes termék volt.

A gazda nem engedte az állatnak, hogy a szájába vegye azt, és nagyon jól tette, hiszen közelebbről vizsgálva kiderült, hogy „rágcsálóirtó pép” van a csomagra írva. A nő mérgelődve kidobta egy közeli kukába, és akár azt is hihette volna, hogy a történetnek ezzel vége, azonban 

néhány nappal később egy helyi Facebook-csoportban újabb, ehhez hasonló csomagokról számoltak be képekkel. Ekkor már tudatosult benne is, hogy ez nem a véletlen műve.

 

Forrás: Ripost / Facebook

Nem tudjuk, hogy ki szórta szét a zacskókat, de ez nem játék - írták a bejegyzésben.

Hiába szedjük fel a tasakokat, újabbak lesznek a helyükön. Az a baj, hogy az elkövető nem gondol arra, hogy a jóidő miatt egyre többször viszik ki a kisgyerekeket játszani és egyetlen egy óvatlan pillanat is elég és máris megvan a baj. 

Mivel színes ez a pép a tasakban, ezért ez még nagyobb gondot jelent, hiszen még izgalmasabbnak is találhatják így. Az a baj, hogy még kamera sincs a környéken, így nehéz lenne megfogni a ”mérgezőt”, de az biztos, hogyha egyszer észre vesszük, hogy ki csinálja, nem ússza meg szárazon!

A környéken élők féltik az állataikat, de a kisgyerekeiket is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!