Krimi

20 órája

Ijesztő dolgokat pletykálnak az eltűnt bükkaranyosi fiúról, Tóth Balázsról

A bükkaranyosi fiúról ismerősei közül egyre többen gondolják úgy, hogy már nem él. Egy rejtélyes Facebook-profil rendszeresen riasztó dolgokat közöl az édesanyjáról és annak párjáról.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Iulia_C

Különös szóbeszéd terjed az eltűnt bükkaranyosi tiniről. A falubeliek lázadnak, azt állítva: Tóth Balázs nem eltűnt, hanem megölték őt. A 19 éves fiú szeretteit vádolják, illetve igazságot követelnek számára - írja a Ripost.
Szeptember eleje óta kering egy rejtélyes, magát Valaki Valaki-nek nevező alak üzenete. A kamunévvel posztoló szörnyűségeket állít a tini családjáról: szerinte a fiút eltették láb alól.

Igazságot akarnak a bükkaranyosi tininek

Több mint három hete, augusztus 20-a óta kutatnak Tóth Balázs után. Nemcsak a rendőrség, de a Spider mentőcsapat a sztárkutyával, Hope-pal eredt a nyomába – egyelőre viszont rejtély, hol lehet a fiú. Pedig az egész falu összefogott, és máig posztolnak Balázsról, hogy épp hol láthatták. Szeptember 8-án, vasárnap Balázs édesanyjának egykori barátnője, Illés Tímea is posztolt a fiúról. Egy tüntetésen vett részt aznap, hogy igazságot követeljenek Balázsnak. A tüntetők szerint ugyanis a család nem mond el mindent a fiú eltűnéséről, és feltűnően jókedvűek. 

Anyuka és a nevelő apuka nem zavartatja magát! Pizzát rendelnek sört isznak, élvezik az életet!

- írta bejegyzésében Tímea.

Az ő bejegyzése alatt szeptember 10-én jelent meg egy különös hozzászólás: a rejtélyes alak szörnyű vádakkal támadta be az eltűnt fiú családját, miután az édesanya párja az interneten üzent az embereknek. „Utoljára kérjük! Nem kérünk a negatív kommentekből” – fogalmazta meg Balázs nevelőapja.

Erre reagált a rejtélyes kommentelő: azt feltételezi, hogy megölhették az eltűnt Tóth Balázst. „Ti nem kértek a negatív kommentekből? Vajon Balázs hányszor kérhette ugyanezt? Talán nem kért a halálból? ...” - írta az alak, aki szerint az édesanya és a párja „saját rendezésű színdarabot” játszanak, hazudnak.

Az alak szerint az anyának beszélnie kellene, arra utalva, hogy valamit titkolhat.

Add meg az igazságot a fiadnak! Ami megtörtént már nem változtathatsz! De ha anya vagy igazságot szolgáltatsz a fiadnak! Állj elő, és meséld az igaz történetet! Miért mostad Domestossal a kocsi csomagtartóját?

– fogalmazta az alak.

A család teljesen elzárkózik

Andrea  - aki a tüntetés egyik szervezője is volt - szintén úgy gondolja, nem él már az eltűnt tini. Neki az a célja a többi tüntetővel, hogy „Balázs holtteste mielőbb előkerüljön”.

A gyülekezőnk nem ért el célt. A család úgy tett, mintha ott sem lettünk volna. Hiába akartuk, hogy beszéljenek vagy mondjanak valamit Balázsról, esetleg tagadják a tettüket 

– mondta Andrea, aki egyetért a rejtélyes alakkal felvetéseivel.

Miközben halálhírét keltették, Balázsról azt is állítják az interneten, hogy más településen látták. A Miskolci Rendőrkapitányság jelenleg is keresi az eltűntet.

A rendőrök minden bejelentést eddig is ellenőriztek, illetve ezen túl is megvizsgálnak. A fiatalember felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

– írta a Ripost megkeresésére a rendőrség.

A Ripost megkereste az eltűnt Tóth Balázs édesanyját a családját ért súlyos állítások miatt, ám nem kívánt nyilatkozni.

Felcsillant a remény 

A Magyar Rescue 4x4 közösségi oldalán arról számolt be, hogy Nagykanizsán látták a fiút.   A Nagykanizsai Rendőrkapitányság már éjjel megkezdte a munkát az új információk alapján, miután jegyzőkönyvet készítettek egy szemtanú beszámolójáról 

- írja a boon.hu.

Balázs ruházatáról új információ, hogy fekete kapucnis pulóvert viselt, az elején mintával.

A rendőrség arra kéri az embereket, ha bárkinek bármilyen információja van a fiú eltűnéséről, hívja a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok egyikét, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöldszámot. A családot ezen a számon lehet elérni: 06-30-290-88067

Balázs fotóját IDE kattintva lehet megnézni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!