Frissen Fejérből

2022.03.14. 13:24

Több fehérvári, vagy városhoz kötődő polgár vehetett át állami kitüntetést

Cser-Palkovics András közösségi oldalán köszöntötte Székesfehérvár nevében a magyar állam kitüntetettjeit, akik között idén is több fehérvári, vagy városhoz kötődő, kivételes teljesítményt nyújtó polgár szerepel.

feol.hu

Az állami díjakat a Pesti Vigadóban adták át

Forrás: MTI / Illyés Tibor

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatója, Bucsi László főorvos úr Magyar Érdemrend Tisztikereszt - polgári tagozat kitüntetést vehetett át!

 

A magyar jégkorongsport segítésében és építésében elévülhetetlen érdemeket szerzett Ocskay Gábor István a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje - polgári tagozat elismerést vehette át!

 

Görög István ezredes úr, a pákozdi Katonai Emlékpark megálmodója a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést vehette át!

 

Abkarovits Géza főorvos úr Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehetett át évtizedes, kimagasló gyógyítói munkájáért!

 

Kiss Zoltán kutatóorvos, az EMMI epidemiológiai kutatócsoportjának elnökhelyettese Magyar Érdemrend Lovagkereszt - polgári tagozat kitüntetést vehetett át az orvostudomány fejlődéséért végzett munkája elismeréseképp!

 

Székesfehérvár polgármestere posztjában szívből gratulált minden kitüntetettnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában