Időjárás

2 órája

Kiadós mennyiségű csapadékra kell számítani pénteken

Erős hidegfronti hatás terheli szervezetünket. A megfigyelések szerint ilyenkor a szív-és érrendszeri betegeknél mellkasi fájdalom, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, valamint a stroke kialakulásának kockázata is magasabb lehet.

Feol.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A köpönyeg.hu előrejelzése szerint pénteken nagyrészt borult, vagy erősen felhős idő lesz, és több helyen esőre, záporra, sőt, keleten zivatarra is lehet számítani. A középső és nyugati országrészekben erős, olykor viharos széllökések is előfordulhatnak. Kiadós mennyiségű csapadék is eshet, ezért érdemes felkészülni a nedves, csúszós utakra. Az eső és a viharos szél miatt a közlekedési feltételek jelentősen romolhatnak, különösen a nyugati és középső régiókban. Javasolt lassabb sebességgel, a látási viszonyoknak megfelelően vezetni, és a viharos időjárás miatt felkészülni a váratlan forgalmi helyzetekre. 10 és 28 fok között alakul a hőmérséklet, a tartósan esős nyugati tájakon lesz a leghidegebb.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!