katasztrófavédelmi mobil labor is a helyszínen van

2020.06.05. 10:38

Halálos baleset történt a 81-esen, Bakonysárkány közelében – Frissítve

A rendőrök az érintett útszakaszon a teljes útlezárást 14 óra 15 perckor feloldották, jelenleg a forgalom váltakozó irányban, félpályán halad.

Katasztrófavédelem

Fotó: Police.hu

12:40 Frissítés 2:

Egy Renault típusú személygépkocsi és egy tehergépjármű ütközött össze, melynek során a személyautót vezető 57 éves móri illetőségű férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A szemle és a műszaki mentés jelenleg is tart.

Fotó: Police.hu

11:35 Frissítés:

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. június 5-én 10 óra 18 perckor a 81-es számú főút 34-es kilométerénél, Bakonysárkány térségében, ahol egy személygépjármű – eddig tisztázatlan körülmények között – összeütközött egy tehergépkocsival.

Fotó: Police.hu

A baleset során a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Police.hu

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a gépjárművezetők a baleset helyszínét Bakonycsernye, valamint Bakonysárkány irányába kerülhetik el.

Fotó: Police.hu

10:30 Előzmények:

Összeütközött egy folyékony bitument szállító kamion és egy személyautó a 81-es főút Mór és Bakonysárkány közötti szakaszán. A baleset következtében a kamion az oldalára borult. Az esethez a székesfehérvári hivatásos és a móri önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínen tartózkodik a katasztrófavédelmi mobil labor is. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!