Frissen Fejérből

2023.06.23. 11:22

Elütöttek egy 13 éves gyereket a maroshegyi MOL-benzinkútnál (Frissítve)

Egyelőre tisztázatlan körülmények között elütött egy autó egy 13 éves gyermeket a maroshegyi benzinkútnál.

Házi Péter

Illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Délelőtt tíz óra tájban történhetett az eset, amellyel kapcsolatban a közösségi oldalakon is bejegyzést tett közzé néhány szemtanú. A tisztánlátás érdekében megkerestük a Fejér Vármegyei Rendőrfőkapitányságot, ahonnan gyors választ kaptunk: Mivel az eset kivizsgálása jelenleg is tart, a rendőrség annyit közölt, hogy a Balatoni út melletti  (a város határában lévő) benzinkútnál egy tizenhárom éves gyermek akart átkelni a zebrán (vagy annak környékén), amikor elütötte egy autó. A rendőrség információja szerint az autós azonnal megállt, hogy segítsen. A gyermeket a mentők a Szent György Kórházba szállították. Az eset kivizsgálása folyamatban van.

Frissítés:

A mentőszolgálat kommunikációs  munkatársa szintén megerősítette információnkat: a helyszínről egy embert kellett kórházba szállítaniuk.

Éppen a napokban hívtuk fel cikkünkben a figyelmet arra, hogy a nyári szünet beköszöntével nagyobb veszély leselkedik a gyermekekre. Amint akkor Májer László rendőr őrnagy, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársa elmondta: - A legfontosabb a biztonság. Elengedhetetlen, hogy úgymond a kiszabadulás az iskolából ne ész nélkül történjen. Az előkészületek rendkívül fontosak, mivel a nyári szünet beköszöntével egy időre természetszerűleg teljesen megváltozik a közlekedés." Tanácsai itt olvashatóak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!