M7: Fekete füst és robbanás a Velencei-tónál - mi történhetett?

Hatalmas füstre és kisebb robbanásra lettek figyelmesek a Velencei-tónál. Akkor még csak találgattak a környéken élők, hogy mi történhetett? - a vármegyei katasztrófavédelem időközben tájékoztatott.

Kecskés Zoltán

Fekete füst szállt fel a sztrádáról.

Fotó: M1-M7 autópálya figyelő

Az Útinformon arról lehetett olvasni, hogy az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 46-os km-nél  kigyulladt egy kamion és csak a belső sáv járható. Majd a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is kiadott egy közleményt az esetről. Mint kiderült nem a kamion, hanem annak pótkocsija égett.

– Teljesen kiégett egy nyerges vontató pótkocsija az M7-es autópálya 46-os kilométerszelvényénél, Sukoró térségében, a Budapest felé vezető irányban. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a vezető leválasztotta a traktorrészt a pótkocsiról. Az egységek három vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. A tűzoltói beavatkozás idejére egy sávon halad a forgalom az érintett útszakaszon – olvasható a közleményben. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!