Gyorsan levadászták az elkövetőket

7 órája

Akciófilmbe illő jelenetek Székesfehérváron (videó!)

Előbb gyalogosan, majd autóval próbált elmenekülni a rendőrök elől az a férfi és társa, aki a bejelentés szerint Fehérvár egyik üzlete előtt kiállított árukat tulajdonított el. Az akciófilmbe illő jelenetről videó is készült.

Kecskés Zoltán

Jelenet a hajtóvadászatról: így kapták el a motoros rendőrök az elkövetőket.

Fotó: Fejér vármegyei rendőrség

Az esetről a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatott, miszerint egy székesfehérvári bevásárlóközpontból lopásról érkezett bejelentés július 30-án délután. Az eladók észrevették, hogy egy férfi az egyik üzlet előtt kiállított árukat pakolja a táskájába, ezért riasztották az üzletvezetőt és a rendőröket. Az elkövetőt kérdőre vonták, aki elfutott, majd beszállt egy közeli, járó motorral várakozó autóba. Az autó női sofőrje nagy sebességgel elhajtott, de a kiérkező motoros rendőrök hamar megállították őket. 

A beszámolóból az is kiderült, hogy a sofőrt korábban eltiltották a járművezetéstől, míg társát pénzbírság befizetésének elmulasztása miatt körözték. A kocsi átvizsgálásakor különféle üzletekből ellopott termékeket találtak. A két győri lakost előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, és büntetőeljárást indítottak ellenük.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!