Bulvár-celeb

2 órája

Lélegzetelállító bombatestet villantott Singh Viki

Tűzpiros bikiniben mutatta meg az új alakját Viki, aki sokat fogyott az utóbbi hónapokban. A rajongók teljesen odavannak a látványért.

MW

Forrás: MW bulvár

Fotó: Móricz István

A csodás hangú énekesnő büszkén árulta el követőinek, hogy hány kilótól szabadult meg. Pár hete még arról írt Viki, mindig az volt az álma, hogy legyen egy kertes háza és egy golden retrievere - derül ki a Ripost cikkéből. 

Jelentem: minden teljesült! Tegnapelőtt költöztem be életem első SAJÁT otthonába, és tegnap fogadtam örökbe Mozartot, azaz MO-t, aki eddig Bingóként élt egy kedves családnál, akik már nem tudták tovább gondját viselni… Az van, hogy boldog vagyok... (…) Rohadtul büszke is vagyok magamra, mert mindezt totál egyedül hoztam össze!

 – írta július közepén. 

Most pedig egy másik elért céljáról posztolt, amit tűzpiros bikinis fotókkal ünnepelt meg az énekesnő a közösségi oldalán:

"Eddig -5 kg… közel a cél"
– árulta el Viki. Mint írja, még 3 kilót szeretne fogyni, és ennek bizonyára nem lesz akadálya. Legalábbis, ha az inspiráló bókokat nézzük, amelyek biztosan erőt adnak neki a továbbiakhoz. 

Egy kis ízelítő a lelkes kommentekből:

"Jól nézel ki, nagyon szép vagy, gyönyörű a tested! Vigyázz magadra és a kutyákra is!"

"Szuper alak, szexi lábak! Nagyon adom!"

Brutál jó alakod van, jól áll ez a fürdőruha!

„Aztaa, de dögöös!”

A képre kattintva egy másik szögből is megcsodálható Viki új alakja:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!