Centiken múlt a hatalmas baleset!

Tegnap, 14:05

Mások életével játszott az ámokfutó sofőr (Videó!)

Székesfehérvár egy forgalmas pontján, a tiltás ellenére hajtott be gondolkodás nélkül a kereszteződésbe az az autós, aki kis híján hatalmas balesetet és tragédiát okozott. Bírságra és bűntetőpontokra is számíthat!

Kecskés Zoltán

Mások életével játszott az ámokfutó sofőr.

Forrás: Fejér vármegyei rendőrség

Már óvodás korunkban megtanulhattuk azt a mondókát szüleinktől, nevelőinktől: „Ha piros van meg kell állni, a zöldnél szabad áthaladni!" A videón látható őrült száguldozó vagy nem tanulta meg, vagy nem járt óvodába. Egy biztos, csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia!

A felvételt a Fejér vármegyei rendőrség tette közzé oldalán:

Az autóvezetés nem gyerekjáték! A napokban, a rendőrség birtokába került felvételen jól látható, hogy egy autós Székesfehérváron, a Széchenyi és Horvát István utca kereszteződésében, lassítás nélkül a tilos jelzés ellenére átszáguld a kereszteződésen. Ez a manőver 65 ezer forint pénzbírságba és büntetőpontba került a jármű vezetőjének!

  – olvasható a bejegyzésben.

A kommentszekcióban többek súlyosabb bírságot és azonnali jogosítvány bevonást követeltek a manőverért. Ti mit gondoltok erről?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!