Évösszegző

2018.12.25. 09:32

Ezek voltak a legolvasottabb cikkek 2018 júliusában a feol.hu-n

Az év végéhez közeledvén igyekszünk hónapokra lebontva összegezni, hogy mely cikkekre voltak a legtöbben kíváncsiak portálunkon.

Feol.hu

A bunker légszűrő rendszere

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Összeállításunkból kihagytuk a közlekedési baleseteket, mert ellenkező esetben szinte kizárólag ebből kerülnének ki a top hírek.

1; Ez aztán a fogás! Kábítószer-paradicsomot találtak a fehérvári rendőrök

A hónap elején történt a rendőrség nagy fogása, Székesfehérváron két férfit igazoltattak, akiknek autójából közel 500 darab kábítószer gyanúját keltő tabletta, és 200 gramm fehér színű massza került elő. A 34 éves fehérvári és a 37 éves enyingi férfit letartóztatták.

2; Tűz volt egy székesfehérvári kávézóban

A fehérvári belvárosból érkezett bejelentés, hogy füst szivárog az egyik Fő utcai kávézóból. Kiderült, hogy egy elektromos kapcsolószekrény okozta a tüzet, mely átterjedt a bútorokra is és a falakat is koromfeketévé perzselte. Az oltás idejére hét embernek kellett elhagynia a kávézó feletti lakását, de nagyobb baj nem történt.

Fotó: székesfehérvári hivatásos tűzoltóság

3; Bunker a város szélén – Székesfehérvár egy nukleáris támadás esetén

Harmadik cikkünk izgalmas anyag: a Móri út 37-ben található bunkert szemrevételezte kollégánk. Látszatra takaros ház, belül azonban egy teljeskörűen kialakított, atomtámadás esetén is jól funkcionáló bunker található itt, közel 240 négyzetméteren a föld alatt.Csupa izgalmas tárgyakkal, ma is jól működő gépekkel.

4; Földbe rakott darázsfészek okozott majdnem tragédiát az egyik Fejér megyei faluban

Valaki a házát gyújtotta fel a darazsak miatt, valakit hatvanszor csíptek meg a kapálással felbolygatott darazsak. Veszélyes tud lenni, ha egy laikus áll neki kiirtani a lakásában, udvarában megtelepedett darázsfészket, hiszen ezek rettentően agresszív állatok. Szakember nyilatkozik, mit érdemes tenni abban a helyzetben, ha a mi lakhelyünket is ideálisnak vélik a darazsak.

5; Hétfőtől ingyen parkolhatunk 1 órát Székesfehérváron

Június másodikán lépett életbe az új parkolási rendszer Székesfehérváron; megjelentek az NFC kártyák. Hatvan perc ingyen parkolás jár a sárga, azaz kettes zónában minden nap, ha kiváltjuk ezt a kártyát. Az ügyet intéző, vásárló autósoknak segít ez a fejlesztés, hiszen a gyakori használattal hamar megtérül a kiváltott kártya ára.

6; Kigyulladt egy vonat motortere Martonvásárnál, késésre kell számítani

Olvasónktól kaptuk a hírt, hogy már egy órája álltak a martonvásári vasútállomáson. Utánaérdeklődtünk, hogy mi ennek az oka, és kiderült: kigyulladt a motortér, így mind az ötven utast leszállították a vonatról.

7; „Kápolnát” épített saját esküvőjére egy pár Csákberényben

A fiatal építész párnak a csákberényi egykor malom, ma galéria adta az ihletet. A párban „munkál az teremtés vágya”, így természetesnek vették, hogy mi mást is építhetnének az esküvőjükre, mint kápolnát.

8; Lövöldöztek a Sarló utcai óvodánál, ezúttal „csak” airsoft fegyverrel

Járókelők hallották az óvoda környékén a lövéseket, és azonnal értesítették a rendőrséget. A megtalált töltények egy airsoft fegyverből származnak, melyek közelről tudnak komolyabb sérülést okozni, ezért ezeket a fegyvereket is tilos köztéren használni.

9; Várhatóan elmarad Pitbull fehérvári fellépése

Kilencedik cikkünk nagy felháborodást keltett: a Fezen fesztiválra meghívott Pitbull mindenféle indok nélkül lemondta idei fellépését. Bár több európai koncertjét lemondta júliusban, hivatalos indoklást azonban senki nem kapott.

10; Kapitális harcsát fogtak Pákozdon

A 28. héten szép példányok akadtak horogra a Velencei-tóban; a 8-10 kilós harcsák mellett egy 60 kilós kapitális halat is sikerült kifogni, valamint egy 60 centis pontyot is kifogtak a sikeres horgászok.

Sajnos júliusban sok tragédia történt, három halálos vonatgázolás történt Gárdony-Agárd környékén egyetlen hónap alatt.

 

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak január legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak február legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak március legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak április legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak május legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak június legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában