Kényelmesebb csomagfeladás és -átvétel: Új csomagpont a dunaújvárosi pályaudvaron

2024.02.12. 15:00

Kiterjesztették a GLS automaták hálózatát – Dunaújváros is a listán

A közösségi közlekedést preferálók és a csomagküldési megoldásokat keresők számára itt a jó hír, hogy a GLS automaták hálózata bővült: most már Dunaújvárosban is elérhető a szolgáltatás.

Hajdú Marianna

Fotó: GLS

A közösségi közlekedést választó utasok számára újabb kényelmi szolgáltatás jelent meg: a GLS csomagautomaták most már a dunaújvárosi vasútállomáson is elérhetők. Ez az új fejlesztés nagy előrelépést jelent a csomagfeladás és -átvétel terén, hiszen 19 új helyszínen – többek között Gödöllőn, Harkányban, Monoron, Pécsett, Tatán, valamint a Keleti és Déli pályaudvarokon is – használhatók már az automaták.

A GLS Hungary a MÁV-VOLÁN-csoport 2022-es pályázatának nyerteseként bővítette szolgáltatásait – olvashatjuk a MÁV hivatalos oldalán. 

A dunaújvárosi állomásra telepített új automatával együtt már 21 vasútállomáson, 5 HÉV-állomáson, valamint 6 autóbusz-állomáson érhetők el a kényelmi szolgáltatások. 

Ezek a fejlesztések különösen azok számára jelentenek nagy előnyt, akik a mindennapi életük során a közösségi közlekedést részesítik előnyben, és nem tudnak munkaidőben csomagot feladni vagy átvenni.

Az új csomagautomaták segítségével a GLS célja az, hogy megkönnyítse azoknak az életét, akiknek nincs lehetőségük munkaidőben intézni a csomagküldést, illetve otthon várni a futárt. A MÁV-VOLÁN-csoport és a GLS együttműködésének köszönhetően összesen már 37 helyszínen – 26 vasút-, 6 Volánbusz- és 5 HÉV-állomáson – állnak rendelkezésre az automaták, így az utazás közben is könnyedén megoldható a csomagfeladás vagy -átvétel.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában