Megkezdődik a keresés

2024.03.15. 18:00

Húsvéti hangulattal és színes programokkal várja az érdeklődőket Mór

Húsvéti tojáskereső programmal vár mindenkit a Wekerle Sándor Szabadidőközpont. A március 23-án tartott, egész délutános, tavaszi eseményre a belépés ingyenes. A gyerekeknek és a felnőtteknek is lesznek programok és koncertek is

Palocsai Jenő

Illusztráció

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Egy egész délutánt tölthetnek el a családok a Wekerle Sándor Szabadidőközpontban március 23-án. Már délután kettőkor kezdődnek a programok, melyek közül az első a Tompika Stunt Rider Show. A motoros bemutató után állatsimogató és lovaskocsizás lesz. A két, parkolóban tartott programot követően mindenki a csarnokba vonul majd, ahol Mesevár címmel Szabó Miklós Bence zenés interaktív műsora kezdi a benti műsorfolyamot. A csarnokban fellép majd a Kiskalász zenekar, de bemutatkozik a Kötélugró Klub is. Az esti nagykoncerten Zoltán Erika lép majd fel a színpadon.

Az délutánt betöltő esemény fővédnöke Fett Krisztián alpolgármester lesz.

Az sem fog unatkozni, akinek még ez sok program sem elég, ugyanis egész délután kézműves foglalkozás lesz, méghozzá úgy, hogy a gyerekek a barkácsolással, a felnőttek pedig sajtkészítéssel ismerkedhetnek meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában