Frissen Fejérből

2024.05.28. 19:00

Bemutatják A középosztály forradalma című kötetet

Könyvbemutatóval folytatódik a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjának ismeretterjesztő programsorozata. „A középosztály forradalma – meritokratikus stratégia a 21. századra” című kiadványt ismerhetik meg az érdeklődők.

Gombor Lili

A könyvbemutatón részt vesz a szerző, György László közgazdász, szakpolitikus, docens, címzetes egyetemi tanár, a gazdaságstratégiai feladatokban való szakmai közreműködésért és a Tanítsunk Magyarországért program koordinációjának ellátásáért felelős kormánybiztos is. A középosztály forradalma – meritokratikus stratégia a 21. századra című műve Magyarország példáján keresztül mutatja be a nyugaton a globalizáció legnagyobb vesztesének számító középosztály megerősítésének lehetőségeit – hívta fel a figyelmet az ÖKK közleménye.

Magyarországon a középosztály a 2011 és 2021 közötti tíz évben több mint másfélszeresére bővült, ami azt tükrözi, hogy érdemben sikerült megerősíteni a dolgozó, gyermeket nevelő és vállalkozó középosztályt, illetve hozzájárulni a jóllét fenntartható növekedéséhez.

A pénteken 17.00 órakor kezdődő eseményre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Előzetesen az alábbi linken lehet jelentkezni:
A középosztály forradalma | MCC Feliratkozás

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában