Újabb egy hónappal meghosszabbítva!

2024.05.06. 11:00

Káloz döntött: Továbbra is vállalják a sürgősségi fogászati ellátás költségeit!

Ahogy korábban megírtuk, átmeneti megoldásként egy fehérvári praxis látja el a kálozi lakosok fogászati kezelését. A megállapodás első körben április végéig szólt, de sikerült megegyezni és a helyi képviselő-testület döntött a folytatásról is.

Kecskés Zoltán

Meghosszabbították további egy hónappal a fehérvári rendelővel a megállapodást Kálozon.

Fotó: BMH/Archív

Weisengruber Imre tájékoztatott, hogy tekintettel a még fennálló kialakult helyzetre, testületi döntés alapján meghosszabbították a 2024. május 31-ig a sürgősségi fogászati ellátás biztosításáról szóló szerződést. Mindez azt jelenti, hogy a kálozi lakosok a JandaDent Kft-hez (Székesfehérvár, Prohászka Ottokár út 17.) tudnak bejelentkezni a továbbiakban is a 06/30/ 927-9494-es telefonszámon. 

Az együttműködés értelmében  a sürgősségi ellátások költségeit – gyógyszerrendelés, foghúzás, gyökérkezelés megkezdése (gyökércsatorna megnyitása, gyökércsatorna gyógyszeres kezelése) –  Káloz Község Önkormányzata vállalja. Fontos azonban felhívni a figyelmet, hogy a gyökértömés készítése (gyökérkezelés befejező lépése), fogtömés, pótlás készítés fogkő eltávolítása és a további kezelések nem tartoznak a sürgősségi ellátás keretébe.

A vezető képünk illusztráció!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában