Fennakadások várhatók

2024.05.30. 18:30

Megkezdődik a Vértes utca felújítása Móron

Sok parkoló, több garázs, számtalan panellakás és több szolgáltató épülete nehezen, időszakonként sehogy sem lesz megközelíthető a Vértes utcában, ugyanis megkezdődik annak régóta várt felújítása.

Palocsai Jenő

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Jövő héten hétfőn, vagyis június 3-án megkezdődik a Vértes utcában az útfelújítás, derül ki Fett Krisztián alpolgármester posztjából, melyet nemrégiben tett ki a közösségi oldalra. A szóban forgó közterületet az egyik oldalról hatalmas panelházak, valamint középmagas épületek, míg a másik oldalon számtalan szolgáltató kisebb házai övezik, így nagy forgalmú és sok parkolóhellyel rendelkező útszakasz.

A kivitelezők mindent el fognak követni, hogy minél kevesebb kényelmetlenséget érzékeljenek az ott lakók és az odaérkezők, illetve a parkolóhelyeket keresők, ám Fett Krisztián a lakosság türelmét és megértését kéri a felújítás idejére.

A türelemre és a megértésre szükség is lesz, mivel az önkormányzat által bedobott szórólapon azt közli Fenyves Péter polgármester:

A Vértes utca 1. és 9. szám alatti lakóépületek mögötti útszakaszon az Útéppark Kft. útfelújítási munkákat kezd június 3-án, reggel 7:30-tól, ezért már június 2-án elkezdődnek a lezárások. Az érintett lakóépületek földszintjén található gépkocsitárolók és hátsó bejáratok elérhetősége, az épületek mögötti parkolók használata és az átmenőforgalom szakaszosan és időszakosan, vagy teljes mértékben korlátozva lesz.

Tehát garázsokat és a parkolót, illetve az említett útszakaszt el kell hagyni a járművekkel a munkálatok idejére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában