Színes programok az iskolában

2024.05.28. 20:00

Megkezdődött a Széchenyi Hét az intézményben

Megkezdődött a Széchenyi hét a Polgárdi Széchenyi István Általános Iskolában.

Bokányi Zsolt

Fotó: Polgárdi Hírek

Az idei esztendőben is színes programokkal várták a szervezők a diákokat a Polgárdi Általános Iskolában. Nyikos László polgármester köszöntője után a gyerekek több helyszínen is csapatokban gyülekeztek. A rendőrség, a polgárőrség és a közterületfelügyelet jóvoltából technikai bemutatóra is sor került és közlekedésbiztonsági, kerékpáros ügyességi versenyen is részt vehettek a gyerekek. Míg a rekortános sportpályán a sporté volt a főszerep, az iskola alagsorában kutyás tájékoztatót láthatott és hallhatott minden érdeklődő – természetesen ehhez az eseményhez szemléltetésként néhány kutyus is csatlakozott. Adta hírül a Polgárdi Hírek az információt. 

A rendőrségi eszközöknek nagy sikere volt
Fotó: Polgárdi Hírek

Az egészséges életmódra, a környezetünk védelemére való nevelés és felhívás is célja a rendezvényt szervező „Örökös Ökoiskolának”. A betonos pálya szélén álló szűrőautókban szűrővizsgálatokat is tartottak, ami inkább a felnőtteket, a szülőket célozta meg. Az Iskolába az erdő program keretében pedig Vódli Dávid erdőmérnök is ellátogatott az alsó tagozatosokhoz, hogy a természet megismerésének fontosságáról tájékoztassa a kisebbeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában