Nyári élmények máshogyan

2024.05.31. 15:00

Segítőket keresnek a nyári táborba Söréden

Minden évben megszervezik azt a tábort, ahol fogyatékkal élők tölthetnek feledhetetlen pillanatokat, kilépve kissé a megszokott, nem ritkán bezárt életükből. Azonban a tábor szervezőinek több segítőre is szüksége van minden egyes turnusban, és ehhez várnak jelentkezőket.

Palocsai Jenő

A táborban töltött napok nem csak munkát adnak, hanem kellemes élményeket és pozitív energiákat is

Fotó: A szervezők közösségi oldala

Idén sem telhet el úgy a nyár, hogy ne legyen egy kis tábori nyüzsgés Söréden. A fogyatékkal élők tábora mindig egy kis plusz életet visz a falu dolgos hétköznapjaiba és hétvégéibe.

–Segítőket keresünk és várunk fogyatékkal élők sörédi táborába. Szívesen látunk a "sörédiek" nagy családjába középiskolás, egyetemista fiatalokat és idősebb felnőtteket, akik szolgálatukkal lehetővé teszik fogyatékkal élők nyaralását, és megkönnyítik a nevelő családok életét. Aki szívesen részt venne a tábor életében, az a [email protected] címen jelentkezzen–hívta fel a figyelmet a lehetőségre az egyik szervező, Braila Mária, a közösségi oldalán.

Aki már részt vett ebben, az tudja, hogy egyrészt egyetemistáknak és középiskolásoknak ideális, önkéntes feladat is lehet egyben, ugyanakkor ez egy közösségi szerepvállalás is, és nem mellesleg akár életre szóló kapcsolatok, ismeretségek jöhetnek létre. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában