Büszkeség városnak, családnak

2024.06.17. 17:00

Elismerések özönét zúdította a város a diákokra Móron

A város önkormányzata megtartotta az “Akikre büszkék vagyunk” ünnepséget. A Wekerle Sándor Szabadidőközpontban tartott rendezvényen a város azon tanulóit köszöntötték, akik kiemelkedő sikereket értek el tanulmányaikban vagy sportban, kulturális tevékenységben.

Palocsai Jenő

Forrás: MórMost

Fotó: Nagy Pál

Azok kapnak meghívást minden évben az Akikre büszkék vagyunk rendezvényre, akik öregbítették a város hírnevét országos, megyei, vagy éppen körzeti versenyeken. Az esemény kezdetén rövid táncos műsort követően Fenyves Péter megtartotta polgármesteri köszöntőjét, majd, Istvánfalvi Dávid alpolgármester, valamint Arany Tamás, az Oktatási, Kulturális és Sportbizottság elnöke társaságában átnyújtotta az ajándékokat az elismerésre méltóknak.

Érkeztek gyerekek a Dr. Zimmermann Ágoston Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolából, a Gárdonyi Géza Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI-ből, valamint a Pászti Miklós AMI-ból is, és persze a Táncsics Mihály Gimnáziumból, a Perczel Mór Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumból, a Petőfi Sándor Általános Iskolából, a Radnóti Miklós Általános Iskolából, és a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskolából is.

Azok, akik az elismeréseket, illetve az okleveleket és az ajándékutalványokat kapták, összesen több száz kiemelkedő sikert értek el, tanulmányaikban, sportban, vagy kulturális tevékenységben. Sem a sikerek értékelésekor, sem pedig az Akikre büszkék vagyunk rendezvényen nem feledkeznek meg sem a diákok, sem a város vezetői a felkészítő tanárokról, szakemberekről sem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában