Frissen Fejérből

2024.06.09. 13:19

Fejér vármegye országgyűlési képviselői is leadták szavazataikat

Varga Gábor, Dél-Fejér országgyűlési képviselőjének fia, Varga Gábor Levente első szavazóként adta le voksát június 9-én késő délelőtt, ahogyan a Pannónia Szívét, a bicskei térséget képviselő Tessely Zoltán kisebbik lánya, Borbála is először járulhatott az urnához ezen a napon.

Feol.hu

Varga Gábor és fia Cecén

Fotó: Bagotai Zsanett / FMH

Vargha Tamás a székesfehérvári Rákóczi-iskolában szavazott 9 óra környékén. Lapunk érdeklődésére elmondta, fontos, hogy ne csak az önkormányzati, de az Európai Parlamenttel kapcsolatos választáson is döntsenek az emberek. Mint hangsúlyozta, itt most a béke kérdése a tét.

Tessely Zoltán Csabdiban, a kultúrházban adta le szavazatait két lánya és felesége társaságában nem sokkal 11 óra előtt. Kisebbik lányának, Borbálának az idei volt az első választása. – Egy háború esetén minden elveszett, s akkor nincsen értelme arról gondolkodni, hogyan is folytatjuk tovább. Ez nem egy kampányfogás, hiszen láthatjuk, hogy kárpátaljai testvéreink mit élnek át – emelte ki a választás fontosságát az országgyűlési képviselő.

Törő Gábor Móron, a Táncsics Mihály Gimnáziumban szavazott, ugyancsak családja körében, 11.30 óra magasságában. Érdeklődésünkre elmondta, rajtunk, a szavazókon is múlik Európa sorsa. "Őrizzük meg a békét!" – összegzett.

Varga Gábor, Dél-Fejér országgyűlési képviselője is élt szavazati jogával Cecén, a 2. számú szavazókörben. A helyszínre nem sokkal 11.30 óra után fiával, Varga Gábor Leventével érkezett, aki első szavazóként adta le voksát. Ez rámutat arra, hogy a fiatalok is fontos szereplői a választásoknak, hiszen ők jelentik a jövőt. A képviselő a béke fontossága mellett hangsúlyozta, hogy a helyi közösségek élete is előtérbe kerül a választásokon.

Társlapunk, a duol.hu Mészáros Lajos országgyűlési képviselőt idézve megírta: "meg kell védenünk Magyarország békéjét és biztonságát, Dunaújvárosban pedig változásra van szükség ahhoz, hogy ismét a siker útjára léphessen."

Folyamatosan frissülő, további fotókat, videókat tartalmazó cikkünket itt érhetik el:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában