Ha ételre, ha bulira

2024.06.17. 14:30

Pénzkereseti lehetőséget biztosít a diákoknak Bakonycsernye

Nyári munkavégzésre buzdítja a diákokat a helyi önkormányzat. A bekerülési feltételek nem túl szigorúak, és a munkaszerződés egy hónapra szól csupán. Igaz, munka közben nincs nyaralás.

Palocsai Jenő

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A megye határán fekvő településen mindig nagy hangsúlyt fektet az önkormányzat a fiatalok tanulására, boldogulására. Ez nem csak a kiváló eredményeket elért tanulók anyagi támogatásában merül ki, hanem abban is, hogy minden évben biztosítanak munkalehetőséget a diákoknak.

– Önkormányzatunk ismét lehetőséget biztosít nyári munkavégzésre a diákoknak. A feladat, illetve a munkakör FEOR9239, azaz egyéb, máshova nem sorolható egyszerű szolgáltatási és szállítási foglalkozású, fizikai munka, illetve a hivatalsegédi, kézbesítői beosztás (FEOR9233) jöhet szóba – mondta Turi Balázs polgármester.

Mint megtudtuk, a munkavégzés ideje június első napjától az utolsóig, vagy 08.01-08.31-ig tart. Az fontos, hogy a munkaszerződés egy teljes hónapra szól, vagyis nyaralással megszakítani nem lehet. 

Aki szeretne keresni egy kis pénzt, egészen pontosan bruttó 200.100 forintot, akár életvitelre, akár bulira, annak hat órás munkavégzésre kell számítania, és heti heti 5 hétköznapi munkanappal.

Erre csak három napig lehet jelentkezni, ugyanis június 17-én nyílik meg a lehetőség és a jelentkezési határidő június 20-án le is lejár. Akiket további részletek is érdekelnek, azok vagy érdeklődjenek a 0622/413-001 telefonszámon, vagy személyesen a polgármesteri hivatalban Rehus Krisztinánál lehet.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában