Úrhidára és Sárkeszire is mennek

2 órája

A 19 éves fiatal, aki szamarával, Fülessel járja be az országot – most a megyében van!

Talán már sokan hallottak Koszonits Patrikról, a fiatalról, aki egy szamár társaságában indult el Ásotthalomról, hogy településről településre haladva elérje végső állomását, a több száz kilométerre lévő Mosonmagyaróvárt.

Déri Brenda

Szabadbattyánban is nagy szeretettel fogadták, balra Patrik mellett Kovács Péter polgármester

Forrás: Ott vagyunk már? FB-oldal

Az elején kezdve, Ásotthalom az ország déli részén fekvő település, Mosonmagyaróvár pedig északon fekszik, így a 19 éves fiatal nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor elhatározta, hogy Füles nevű szamarával útnak indul, hogy megtegye ezt a több száz kilométeres távot. Az indulás a hónap elején volt Ásotthalomról, majd településről településre haladva nemrég elérték Fejér megyét is: itt megfordultak már Daruszentmiklóson, Mezőfalván, Hantoson, Abán, ma pedig megérkeztek Szabadbattyánba. De a menetrend szerint Úrhidára és Sárkeszire is mennek még a megyén belül.

Pár lépésnyire Szabadbattyántól
Forrás: Ott vagyunk már? FB-oldal

Patrik egyébként az Ott vagyunk már? közösségi oldalain folyamatosan beszámol arról, hogy épp hol van és hova tart, illetve több videót is készített már a témában, melynek bemutatkozó részében azt is elmondja, hogy miért vágott neki ennek a nem mindennapi küldetésnek. Mint a videóban elhangzott: szeretne létrehozni egy szamár farmot és szeretné megmutatni, hogy mennyire különleges állatok a szamarak. Emellett kihívásként is tekint a túrára, magának és másoknak is szeretné bebizonyítani, hogy képes végigcsinálni azt, amit a fejébe vett.

Abán Kajdi Margit és családja látta vendégül Patrikot és Fülest
Forrás: Ott vagyunk már? FB-oldal

Akárcsak a legtöbb állomásán úgy Szabadbattyánban is megpihen egy éjszakát, így a helyiek és a további érdeklődők találkozhatnak vele a mai napon este fél 7-től a faluház udvarán, ahol amolyan bátyusbál jelleggel, lesz frissítő és némi nassolnivaló – tudtuk meg Kovács Péter polgármestertől. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában