Így van a fehérvári tűzből menekült fiatal lány

Híreket kaptunk a fehérvári tűzben sérült állapotáról: talán a mai napon kiengedik az intenzív osztályról Kittit, a 18 éves fiatal lányt, aki szombaton hajnalban menekült meg egy negyedik emeleti tűzből Székesfehérváron.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Az ablakpárkányon lógva tartotta magát, amíg csak bírta, majd a bokrok között landolt egy negyedik emeleti lakásból kiugorva-kiesve Kitti szombaton hajnalban Székesfehérváron. Tűz ütött ki az otthonában, ahol egyedül volt éppen, mert családja többi tagja dolgozott vagy éppen külföldön volt. Kitti szülei meséltek a tragikus körülményekről, valamint arról, hogy van a fiatal lány jelenleg.

- Még az intenzív osztályon van, de valószínűleg ma már kiengedik onnan – tudta meg a feol.hu Kitti szüleitől, akik a lány állapotáról elmondták: a helyzethez képest jól van, szerencsésen vészelte át a tragikus eseményeket. – Nagyon okosan, tudatosan cselekedett, gerince nem sérült. A kezén vannak égési sérülések, valamint a lábfejtőcsontja törött kicsit.

Lelkileg is erősnek bizonyul Kitti, szülei szerint már viccelődni is van kedve. – Egyben van, ez a legfontosabb az egészben! – tették hozzá a szülők.

Nagyon sok segítséget ajánlottak már fel a családnak, ismerősök, önkormányzat és a sportolói szféra is. Merthogy Kitti jelentős sportolói múlttal rendelkezik, többféle sportágban kipróbálta magát: akrobatikázott például, ami szintén sokat segíthetett abban, hogy ilyen jól meg tudta oldani a helyzetet – tették hozzá a szülők. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában