A sor folytatódik

2 órája

Újabb népszerű üzlet jelenik meg Székesfehérváron

Az utóbbi időszakban azt rebesgetik, hogy újabb népszerű, közismert ruházati áruházlánc nyit üzletet Székesfehérváron.

Gombor Lili

A legfelső emeleten már zajlanak a munkálatok

Fotó: Székesfehérvár, Facebook-oldal

Bár még hivatalos bejelentés nem érkezett, de több jel is arra utal, hogy hamarosan újabb népszerű üzlettel gazdagodik Székesfehérvár. A fast fashion világában is olcsónak számító női, férfi ruházatot, valamint háztartási és lakberendezési kiegészítőket is forgalmazó üzlet megjelenésére a szemfülesek szerint a Skála, azaz a Fehérvár Áruház legfelső emeletén lehet számítani. 

A terület már rendezés alatt van, lezárták. Ez önmagában ugyan nem mond sokat, viszont az állásközvetítő portálokon már csoportvezetőt keresnek a székesfehérvári üzletükbe. A hirdetésben jelzik azt is, hogy új üzletről van szó. Annyit elárulhatunk, hogy az érintett üzlet a székesfehérváriak számára jelenleg legközelebb Várpalotán, Móron, Dunaújvárosban és Budapesten érhető el. Azoknak, akik nem győznek találgatni, adunk egy kis segítséget: olvassák el a cikkhez tartozó kép forrásának nevét, s onnan már csak pár lépés vezet a megfejtésig.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában