Adatokat gyűjtöttek, eljárást indítanak

Tegnap, 12:32

Illegális hulladéklerakót fedeztek fel Pátkán

Ilyés Ramón pátkai polgárőr rutinszerű járőrszolgálatot teljesített minap három ifjú polgárőr társaságában a Fejér vármegyei településen. Intézkedniük kellett.

Tihanyi Tamás

A helyi polgárőrök járőrözés közben fedezték fel az illegális hulladékot

Fotó: Pátkai Polgárőrség

Kovács István, Nagy Olivér és Kovács Vivien fiatal polgárőröknek Ilyés Ramon a szolgálatteljesítés feladatait oktatta azzal a céllal, hogy mihamarabb elsajátítsák tevékenységük alapjait, megismerjék községük minden egyes helyszínét. Eközben fedezték fel, hogy illegális hulladéklerakás történt a Fábián tanyánál. Az a terület a Vörösmarty utca végén kivezető út mellett, az úgynevezett Róth-tó irányába fekszik. A pátkai polgárőrök átnézték a hulladékot, közben értesítették Nagy Zoltánt, az egyesület elnökét, valamint Buda Attilát, aki polgármesterként októberben veszi át a község vezetését.

Más vármegyei településeken is hasonló határozottsággal kellene fellépni az illegális szemetelőkkel szemben
Fotó: Pátkai Polgárőrség

Az időközben helyszínre érkező rendőrök rögzítették a nyomokat és a polgárőrök segítségével közben olyan adatokat találtak, amelyek vélhetően elvezethetnek azokhoz, akik úgy döntöttek, hogy a hulladéktól azon a helyen szabadulnak meg. Buda Attila megköszönte Pátka ifjú polgárőreinek és Ilyés Ramón polgárőrnek a munkáját és kijelentette: a környezet tisztaságának megőrzése óriási feladat, amelyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a jövőben és bízik abban, hogy közös munkával, összefogással eredményeket lehet elérni ezen a területen is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában