Áthaladtak

2 órája

Patrik és Füles elhagyta a megyét

A 19 éves Patrik és szamara, Füles kalandjáról először néhány nappal ezelőtt írtunk. A fiatal arra vállalkozott, hogy szamarával Ásotthalomról indulva gyalog eljusson Mosonmagyaróvárra.

Déri Brenda

Fotó: Fehér Gábor /Fejér Megyei Hírlap

Mint azt írtuk Patrik és Füles július elején vágott bele a kalandba, ekkor indultak Ásotthalomról, útjuk során pedig számos településen is áthaladnak a megyében. Megfordultak már Daruszentmiklóson, Mezőfalván, Hantoson, Abán, múlt pénteken pedig megérkeztek Szabadbattyánba is, ahol a helyiek és a környező településekről érkezők is találkozhattak velük a művelődési ház udvarán, ahol a battyániak vendégül látták őket. Az önkormányzat nevében a Logsol Kft. gondoskodott Szabadbattyánban Patrik és Füles szállásáról. 

Szabadbattyánban látták őket vendégül
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Egy kis pihenést követően aztán ismét útra keltek, de ezúttal nem csak kettesben, ugyanis a helyiek egy darabig elkísérték őket – tudatta velünk Kovács Péter, polgármester.

A helyiek egy darabig elkísérték őket
Forrás: Kovács Péter

Vasárnap reggel már Sárkesziről jelentkeztek be a közösségi oldalon, ezzel pedig áthaladtak utolsó Fejér megyei állomásukon is. 

Ma reggel Sárkesziről egyből Veszprém megyébe, Ősibe mentek, onnan pedig Várpalotán át folytatják a túrát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában