Nem akármi volt a fődíj

2 órája

Fejér vármegyei család nyerte meg az országos versenyt

Fejér vármegyei nyertest ünnepelt az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság országos közlekedési vetélkedője. Elnézve a nyereményt, megérte nevezni.

Gombor Lili

Értékes jutalmat kapott a győztes család

Fotó: Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér vármegyei Kővári család nyerte meg az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság országos közlekedési vetélkedősorozatát. A hétvégi Baranya vármegyei döntőn sok tapasztalattal, hatalmas élményekkel és többszöri próbálkozás után végre megérdemelten egy vadonatúj Skoda Scala gépkocsival gazdagodtak a nyertesek – számolt be közösségi oldalán a Fejér vármegyei rendőrség.

A szabálykövető közlekedési kultúra elsajátítását segítő Közlekedik a család vetélkedő hat állomásból álló döntőjét augusztus 24-én és 25-én tartották Pécsen és Orfűn. A játékra bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család nevezhetett, ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, illetve hat és tizenhét év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában