Bulvár-celeb

2 órája

Megbüdösödtek a törölközők? Sosem találná ki, mivel lehet elűzni a szagot

Kivételesen nem meginni, hanem permetezni kell a kedvelt italt, és minden friss és illatos lesz.

MW

Forrás: Illusztráció / Shuttestock

Hiába mossa ki mosógépben a törölközőket, mégis kellemetlen illatúak?  A megoldást egy tiktokker, Babs osztotta meg a követőivel:

A nagymamámtól tanultam ezt a trükköt. Egy kis vodkaspray, és máris semlegessé válnak a szagok a ruhákon, bútorokon, matracokon vagy a cipőkben. Amire szükségem van, az csak vodka és egy spray-s üveg. A lényeg, hogy permetezni lehessen vele, ne csak spriccelni. Ez a kulcs

– mondta a videóban Babs, aki utána a megfelelő technikát is elárulta, ugyanis a vodkát nagyjából 40 cm távolságról kell az anyagra permetezni.

Babs trükkjét Jennifer Shaw tisztítási szakértő is elismerte, hozzátéve, hogy a vodka kiváló fertőtlenítő is – írja a Mirror nyomán cikkében a Metropol. 

Jennifer ezért sokszor a mosógépes mosáshoz is használja, az eredmény pedig szagtalan, baktériummentes ruha és törölköző lesz. Egy kicsit hozzá kell önteni a vodkából a mosószerhez, a többit pedig a mosógép elintézi.

@brunchwithbabs

You likely have an odor fighter right in your liquor cabinet.  Grandma’s usually do know best because we have been around a long time.  And I learned this one from my Grandmother.  A simple spray of vodka can eliminate odors on clothing, furniture, upholstery and even mattresses.   All you need is vodka and a spray bottle - make sure your spray bottle has a mist setting - not just a straight spray.  To spray clothing, focus on the areas that collect the most bacteria and therefore odor - like under the sleeves.  Spray from about 18” away from the clothing in sort of a sweeping motion. The vodka clings to the smelly molecules that are produced naturally and then ferment and cause odor. So bye bye smelling clothes and wasting time and money cleaning or dry cleaning each time you wear something.  

♬ original sound - Babs

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!